Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης της Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Ελλαδίτης πρώην ποδοσφαιριστής της Πάφου Κώστας Γιαννούλης.

Συγκεκριμένα ο δυναμικός μπακ υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ και θα γίνει κάτοικος Κρήτης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΟΦΗ:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Γιαννούλη, με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021.

Ο έμπειρος αμυντικός, γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1987 στην Κατερίνη και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Βατανιακό Κατερίνης. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα που έκανε σε Πανιώνιο και Φωστήρα, φόρεσε 27 φορές τη φανέλα του Πιερικού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η σεζόν 2007-08 τον βρήκε στη Θεσσαλονίκη, όπου έμεινε για τρία χρόνια αγωνιζόμενος για τον Ηρακλή (60 συμμ.), ενώ το 2010 μετακόμισε στην Κολονία. Τα επόμενα 3,5 χρόνια έγινε κάτοικος Περιστερίου, φορώντας τα χρώματα του Ατρόμητου(114 συμμ. 2 γκολ). Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και το φινάλε της σεζόν τον βρήκε πρωταθλητή με τους “ερυθρόλευκους”. Από το 2015 ως το 2018 έπαιξε για τον Αστέρα Τρίπολης (87 συμμ. 1 γκολ), ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες φορούσε τη φανέλα της Πάφου στην Κύπρο.

Στις 15 Νοεμβρίου 2011 χρίστηκε διεθνής με την Εθνική ομάδα ανδρών, δίνοντας το παρών στην αρχική ενδεκάδα του φιλικού αγώνα με τη Ρουμανία, υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος. Στα προκριματικά του Euro 2016 της Γαλλίας είχε τέσσερις κλήσεις από τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς Κλαούντιο Ρανιέρι και Κώστα Τσάνα.

Ο Κώστας Γιαννούλης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 18.

Κώστα καλώς όρισες στην οικογένεια του ΟΦΗ”.