Σημαντικές διακρίσεις για τις Γυναίκες του Korantina Homes Παφιακού

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ευχάριστη έκπληξη της σεζόν 2018-19 έχει χαρακτηριστεί η Γυναικεία ομάδα του Korantina Homes Παφιακού μαζί με την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως από την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Παράλληλα, η ομάδα της Πάφου κατά την Κ.Ο.ΠΕ έχει στις τάξεις την κορυφαία διαγώνιο του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών. Συγκεκριμένα η Χιλιανή Κρίστιαν Βερμπλ με τον ερχομό της στην Πάφο άλλαξε την εικόνα του Παφιακού.

Δείτε αναλυτικά τις διακρίσεις:

H Aνόρθωση κυριαρχεί στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η πρωτιά στη βαθμολογία με εννιά νίκες σε εννιά αγώνες αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι οι παίκτριες του Αλεξάνταρ Μπόσκοβιτς διακρίνονται παντού.

Πασαδόροι
Η Κάλια Βασιλείου της Ανόρθωσης είναι η μια καλύτερη πασαδόρος μέχρι στιγμής της σεζόν ενώ η Τζιοβάνα Γκόγκιτς της Τεχνοοικία ΑΕΚ κάνει πολύ καλή χρονιά.

Ακραίες
Η Τζουλιάνα Καετάνο της Ανόρθωσης μαζί με τη συμπαίκτριά της Μιροσλάβα Κιγιάκοβα είναι οι καλύτερες αυτή τη στιγμή ακραίες. Πολύ καλή και η Αμερικανίδα Α. Γκούντγουορθ της Ολυμπιάδας Ν.

Κεντρικές
Με διαφορά η Γεωργία Σταυρινίδου της Ανόρθωσης είναι η καλύτερη κεντρική του πρώτου μισού της περιόδου 2018-19.

Διαγώνιος
Η Χιλιανή Κρίστιαν Βέρμπλ του «Κorantina Homes» Παφιακού που ήλθε στις τελευταίες αγωνιστικές άλλαξε την εικόνα της ομάδας. Πολύ καλή και η σεζόν της Σέρβας Ιβάνα Ράντονιτς τυης Ανόρθωσης.

Λίμπερο
Η διεθνής Χριστιάνα Δαϋίδ της Ανόρθωσης κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα και διακρίνεται. Πολύ καλή και η έτερη διεθνής Έλενα Μοσφιλιώτη της Τεχνοοικία ΑΕΚ.

Ο προπονητής που διακρίνεται μέχρι στιγμής είναι ο Σέρβος Αλαξάνταρ Μπόσκοβιτς της Ανόρθωσης που διατηρεί την ομάδα του πρώτη και αήττητη.

Ευχάριστη έκπληξη της σεζόν είναι η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως μαζί με τον «Κorantina Homes» Παφιακό. Δυσάρεστη έκπληξη είναι η Αναγέννηση Δερύνειας.