Οι Παμπαίδες του ΑΠΟΠ στο τουρνουά του PAO BC Academy

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΟΠ σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας Παμπαίδων του σωματείου στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά καλαθόσφαιρας που διοργανώνει η ακαδημία καλαθόσφαιρας του Παναθηναϊκού

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Για 2η φορά στο XMAS TOURNAMENT του
PAO BC Academy οι Παμπαίδες του Α.Π.Ο.Π
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Έφθασε η ώρα των παμπαίδων του Α.Π.Ο.Π με την ομάδα μας να αναχωρεί αύριο Πέμπτη 27/12 για το Λουτράκι, όπου θα λάβει μέρος για 2η φορά τα τελευταία 3 χρόνια, στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που διοργανώνει ο PAO BC Academy!!

Το τουρνουά φέτος φιλοξενεί συνολικά 20 ομάδες από 10 διαφορετικούς Συλλόγους από την Ελλάδα και την Κύπρο στις ηλικίες 2005, 2006 και 2007. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 27-30 Δεκεμβρίου 2018, ενώ η διαμονή των ομάδων θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Sportcamp στο Λουτράκι.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην ηλικιακή κατηγορία 2005 όπου θα συμμετέχουν 6 απο τις καλύτερες ομάδες από Ελλάδα και Κύπρο στην αντίστοιχη ηλικία.
Συγκεκριμένα ο Α.Π.Ο.Π θα αγωνιστεί σε 5 αγώνες, με τον όμιλό της να αποτελείται απο τις ομάδες PAO BC ΑCADEMY GREEN, ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ και PAO BC ACADEMY WHITE.

Επίσης οι νεαροί μας καλαθοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα μαζί μας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης Euroleague, ανάμεσα στο Παναθηναϊκό και την Cska.

Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία, να απολαύσουν κάθε στιγμή του ταξιδιού τους και να επιστρέψουν πίσω γεμάτοι απο εικόνες και εμπειρίες.