Πάφος FC: Δώρα στα παιδιά του Ριζοκαρπάσου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Πάφος FC. Συγκεκριμένα στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ομάδας Πέτρος Μελαΐσης επισκέφτηκε τους μαθητές του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνάσιου Σχολείου του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου μοιράζοντας δώρα στους μαθητές.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Πάφος FC:

Δώρα στα παιδιά του Ριζοκαρπασου.

Η ΠΑΦΟΣ FC στο πλαίσιο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς , επισκέφτηκε τους μαθητές του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνάσιου του Ριζοκαρπάσου.
Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας Πετρος Μελαισης , μοίρασε δώρα στα παιδιά και χριστουγεννιάτικα εδέσματα .
Η επίσκεψη στο σχολείο , όπως ανέφερε ο κ. Μελαισης δεν αποτελεί μια απλή κοινωνική ευθύνη αλλά καθήκον στην μοναδική φλόγα που φωτίζει ακόμη την ιστορία και την γη των προγόνων μας. Εξεφρασε, παράλληλα , θερμά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στους εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση των σχολείων για τον δικό τους αγώνα που δίνουν καθημερινά, για το ήθος και τα φιλάνθρωπα αισθήματα που διακατέχονται, την αγάπη για την πατρίδα, το σχολείο τους και τους συνανθρώπους τους που ξεχειλίζει και τους ευχήθηκε δύναμη και κάθε καλό για το νέο έτος.
Την εκτίμηση και την αγάπη τους για την πρωτοβουλία της Παφιακης ομάδας εξέφρασε η διεύθυνση του σχολείου που ευχήθηκε στην ομάδα της Πάφου κάθε επιτυχία στο έργο της.