DUBAI ΜUSCLE MANIA: Στην κορυφαία πεντάδα του Κόσμου ο Άριστος Παντελή (φωτογραφίες)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Την μια μετά την άλλη καταγράφει τις επιτυχίες στον χώρο της σωματικής διάπλασης ο συμπολίτης μας Άριστος Παντελή. Μετά την επιτυχία του στους Παγκύπριους αγώνες body building, την Ευρωπαϊκή πρωτιά ήρθε ακόμη μια σπουδαία επιτυχία, η μεγαλύτερη ως τώρα μέχρι την επόμενη. 

Ο Άριστος στους παγκόσμιους αγώνες Muscle Mania που διεξήχθησαν στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πλασαρίστηκε ανάμεσα στους καλύτερους πέντε αθλητές στον κόσμο σε μια διοργάνωση που θεωρείται από τις μεγαλύτερες στον πλανήτη.

Ο Άριστος Παντελή μέσα από σκληρή δουλειά καταφέρνει σιγά σιγά όχι μόνο να συνεχίσει την παράδοση που έχει η πατρίδα μας στο body building αλλά να ανεβάσει ακόμη ψηλότερα την Κυπριακή σημαία.

Ο Κύπριος αθλητής κερδίζει ολοένα και “περισσότερους πόντους” και θαυμαστές στην παγκόσμια βιομηχανία του body building και δέχεται διαρκώς προτάσεις για να παρευρίσκεται στις μεγαλύτερες διοργανώσεις στον πλανήτη. Στα χέρια του αυτή τη στιγμή ο συμπολίτης μας αθλητής έχει προτάσεις συνεργασίας τις οποίες επεξεργάζεται από διεθνείς ετιαρείες κολοσσούς του χώρου τόσο από την Ασία όσο και από την Αμερικανική Ήπειρο.

Στο PafosPress.com και στο AthlitikaPress.com ως υπερήφανοι χορηγοί επικοινωνίας του Άριστου Παντελή του δίνουμε τα θερρμά μας συγχαρητήρια και εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι τα καλύτερα έρχονται!!!

Πιο κάτω ο αθλητής μας με τους διασημότερους αθλητές σωματικής διάπλασης στον κόσμο, Simeon Panda και Ulises που έχουν τα ακριβότερα συμβόλαια με εταιρείας στον πλανήτη και στα Social Media οι ακόλουθοί τους ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια.