Ήττα για τον Ακρίτα μέσα στο Κούκλια από τον Άρη Λεμεσού

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα με σκορ 2-4 γνώρισε στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας ο Ακρίτας Χλώρακας από τον Άρη Λεμεσου.

Στον αγώνα που έγινε στο Κοινοτικό Στάδιο των Κουκλιών καλύτερα μπήκαν οι τυπικά γηπεδούχοι του Ακρίτα και ευτύχησαν πολύ νωρίς να πάρουν αέρα δύο τερμάτων.

Συγκεκριμένα λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα ο Αχιλλέας Μιχαήλ έβαλε μπροστά την ομάδα του Άγγελου Ευθυμίου, για να κάνει το 2-0 ο Χρήστος Μακρής πριν το πρώτο δεκαπεντάλεπτο.

Στην συνέχεια ο Άρης μετά το αρχικό ΣΟΚ προσπάθησε να επιτεθεί και κατάφερε να ξαναμπεί στον αγώνα στο 35ο λεπτό με τον Γιώργο Μαλεκκίδη να σημειώνει το 2-1.

Λίγα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου η «ελαφρά ταξιαρχία» έφερε τον αγώνα στα ίσα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Εντουάρντο Μπρίτο. Το 2-2 ήταν και αποτέλεσμα α’ μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά επιζητώντας το προβάδισμα στο σκορ. Το κατάφεραν με τον αρχηγό τους τον Μάρκο Μαραγκουδάκη να βρίσκει δίκτυα στο 60ο λεπτό.

Σαν να μην έφθανε αυτό για τον Ακρίτα, λίγο αργότερα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές καθώς ο Τότης Λουκαΐδης δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.

Στην συνέχεια ο Άρης έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφερε να σημειώσει και τέταρτο γκολ. Συγκεκριμένα και πάλι ο Μπρίτο διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Μετά το πέρας της 13ης αγωνιστικής ο Ακρίτας παραμένει στους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα και είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας.