Εντυπωσιακή η Γεροσκήπου FC κόντρα στην Αναγέννηση/Ελπίδα (pcs)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με το ευρύ 6-0 η Γεροσκήπου FC κέρδισε την Αναγέννηση/Ελπίδα στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» και παραμένει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου είχε σε κέφια τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Κώστα Σολωμού, ο οποίος σημείωσε 4 γκολ.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς στον αγώνα με τον James Sanderson να βάζει μπροστά τους τυπικά γηπεδούχους στο 8ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κώστας Σολωμού έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του σημειώνοντας το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για την νίκη της Γεροσκήπους.

Στο 24ο λεπτό και πάλι ο Σολωμού βρήκε δίκτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ ακόμη περισσότερο. Το 3-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Γεροσκήπου δεν εφησυχαστικέ. Συγκεκριμένα πέτυχε άλλα τρία γκολ με τους Σολωμού (2) και James Sanderson διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Από την μεριά της η Αναγέννηση προσπάθησε αρκετά, ωστόσο φάνηκε η διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων. Το σύνολο του Δήμου Ψαρρά παρά την ήττα μένει προσηλωμένο στον στόχο του που δεν είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού.

Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα: