Ακρίτας Χλώρακας: “Διακυβεύεται η υγεία των ποδοσφαιριστών μας… Εμείς μάθαμε να εφαρμόζουμε το “fair play”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προχώρησε το σωματείο του Ακρίτα Χλώρακας με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

Η Ομάδα μας έχασε με το βαρύ 5-1 από την ομάδα της Αναγέννησης Δερύνειας.
Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1 όμως η αναγκαστική αλλαγή ποδοσφαιριστή μας και η αποβολή που μας ανάγκασε να αγωνιστούμε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο έφερε τα πάνω κάτω.
Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τον αγώνα και θα δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον αντίπαλο για την νίκη.
Όμως είμαστε αναγκασμένοι για πρώτη φορά να σχολιάσουμε κάποια γεγονότα διότι πραγματικά διακυβεύεται η υγεία των ποδοσφαιριστών και κάποιοι οφείλουν να αναλάβουν της ευθύνες τους!
Για τρίτο αγώνα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας τραυματίζεται στο κεφάλι χωρίς Ο διαιτητής να σταματήσει τον αγώνα και δεχόμαστε τέρμα.
Για θέμα fair play δεν θα σχολιάσουμε διότι αυτό το φαινόμενο παρατηρείται επανειλημμένα.
Και τις τρείς φορές οι ποδοσφαιριστές μας έχουν γίνει αναγκαστική αλλαγή και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλευτηκαν.
Ο αρχηγός μας δεν ήταν αποστολή για το σημερινό αγώνα αφού ήταν για 1 εβδομάδα στην κλινική παρακαλώ από τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής.
Στους 2 άλλους αγώνες τον σημερινό και με αντίπαλο το ΘΟΙ ο διαιτητής  ίδιος συνέχισε τον αγώνα και τις 2 φορές παρακαλώ!!!
Και στους 2 αγώνες δεχτήκαμε τέρμα και στους 2 αγώνες οι ποδοσφαιριστές μας έγιναν αλλαγή από το πρώτο ημίχρονο αλλά φαίνεται ότι κάποιοι δεν μαθαίνουν.
Δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο είναι και η υγεία των ποδοσφαιριστών που είναι το πιο βασικό θέμα εδώ αλλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει.
Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε όλες της ενέργειες να διαφυλάξουμε την υγεία των ποδοσφαιριστών μας και θα ζητήσουμε να γίνει έρευνα για το πιο πάνω θέμα πριν να είναι αργά και να θρηνήσουμε θύματα….. αν είναι δυνατό σε ποδοσφαιρικό αγώνα.
Θα επανέλθουμε σύντομα για το θέμα διότι κάποιοι έχουν εκλάβει την σιωπή μας ως αδυναμία!!
Δυστυχώς για αυτούς τώρα μας έχουν πεισμώσει και θα ασχοληθούμε σοβαρά για να εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα στο Ποδόσφαιρο.
Και σημειώστε εμείς θα είμαστε εκεί και θα εφαρμόζουμε το fair play διότι έτσι έχουμε μάθει!!!
ΑΚΡΙΤΑΣ 1971