“Παλικάρι” η Πάφος μέσα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με δύο αυτογκόλ η Πάφος FC έφυγε όρθια από το “Αντώνης Παπαδόπουλος” καθώς εξήλθε ισόπαλη 2-2 με την Ανόρθωση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Πάφου μιας και βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ “παγόνοντας” το γήπεδο.

Συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό ο Σιρόκ έβγαλε την μπαλιά από τα δεξιά και ο Γκόρντον Σίντενφελντ άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στην συνέχεια η “Κυρία” ανέβασε στροφές και ευτύχησε να φέρει το ματς στα ίσα σχετικά νωρίς. Στο 23′ μετά από μια φάση διαρκείας ο Κατσιαράβα από κοντά σημείωσε το 1-1 το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά ασκόντας πίεση στην άμυνα της Πάφος FC.

Στο 51ο λεπτό μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε ο Ντόβμπνια προσπάθησε να διώξει την μπάλα και άθελα του έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα της Πάφου. Έτσι η Ανόρθωση πήρε για πρώτη φορά στον αγώνα κεφάλι στο σκορ.

Εκεί που οι πάντες πίστεψαν ότι το παιχνίδι κρίθηκε η Πάφος FC είχε απάντηση.
Το σύνολο του Ζέλικο Κόπιτς με πάθος και πίστη στο πλάνο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον συνήθη ύποπτο. Ο Άνταμ Νέμετς με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Δημήτριου και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως οι παίκτες της Πάφου αρνόυνταν μα χάσουν.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σημειώσουν και τρίτο γκολ αν ο Ανγκούλο στα τελευταία στάδια του αγώνα ευστοχούσε από πλεονεκτική θέση.

Με τον σημερινό βαθμό η Πάφος FC έφθασε τους 12 βαθμούς στο εφετινό πρωτάθλημα.