Παιχνίδι του Αγροτικού στο “Στέλιος Κυριακίδης” (Παφιακό)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ έκανε γνωστές τις αλλαγές που έγιναν κατόπιν αιτημάτων των σωματείων που αφορούν το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 15-16/12.

Στα αξιοσημείωτα είναι ο ορισμός του παιχνιδιού ανάμεσα στην Γεροσκήπου FC και την Αναγέννηση-Ελπίδα Μουττάλου στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” (Παφιακό).

Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές στα παιχνίδια:

  • ΠΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΓΥΑΛΙΑΣ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΑΛΑΣ

Ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος τη Κυριακή 16/12/18 και ώρα 2.30μμ στο Κοινοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, θα διεξαχθεί το Σάββατο 15/12/18 και ώρα 5.30μμ στο ίδιο γήπεδο κατόπιν κοινού αιτήματος των δύο σωματείων.

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ F C – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΕΛΠΙΔΑ

Ο αγώνας ο οποίος είναι προγραμματισμένος το Σάββατο 15/12/18 και ώρα 2.30μμ θα διεξαχθεί στο Στάδιο <Στέλιος Κυριακίδης> (Παφιακό) κατόπιν αιτήματος του γηπεδούχου σωματείου λόγω επανασποράς του Δημοτικού Σταδίου <Μιχαλάκης Κυπριανού> Γεροσκήπου.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΑΡΚΑΣ Β΄ 2015 – Α. Ε. ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Ο αγώνας ο οποίος είναι προγραμματισμένος το Σάββατο 15/12/18 και ώρα 2.30μμ θα διεξαχθεί στο γήπεδο MAIN PLAY στη Πέγεια κατόπιν αιτήματος του γηπεδούχου σωματείου λόγω επανασποράς του Κοινοτικού Γηπέδου Χλώρακας.

Α.Σ. ΚΙΣΣΟΣ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ – Α Ε ΚΟΥΚΛΙΩΝ F C

Ο αγώνας ο οποίος είναι προγραμματισμένος το Σάββατο 15/12/18 και ώρα 2.30μμ θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Γήπεδο Τάλας κατόπιν αιτήματος του γηπεδούχου σωματείου λόγω επανασποράς του Κοινοτικού Γηπέδου Κισσόνεργας.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΙΤΗΣ – ΑΕΝ ΤΙΜΗΣ

Ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος στην έδρα του σωματείου ΑΕΝ Τίμης το Σάββατο 15/12/18 και ώρα 2.30μμ θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Γήπεδο Αμπελίτη κατόπιν κοινού αιτήματος των δύο σωματείων λόγω επανασποράς του Γηπέδου ΜΑΡΑΚΑΝΑ. Ως εκ τούτου ο αγώνας του Β΄ Γύρου θα διεξαχθεί στην έδρα του σωματείου ΑΕΝ Τίμης.