Ο Αντώνης Αντωνίου (Νέα Σαλαμίνα) μιλά αποκλειστικά στο “AthlitikaPress”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο «AthlitikaPress» μετά το τέλος του ματς Παφιακός-Νέα Σαλαμίνα μίλησε αποκλειστικά ο ΠΑΦΙΤΗΣ λίμπερο των «ερυθρολεύκων» Αντώνης Αντωνίου. Ο διεθνής πετοσφαιριστής με ευχαρίστηση όπως πάντα απάντησε στις ερωτήσεις μας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Καλησπέρα Αντώνη. Ήττα για την ομάδα σου με σκορ 3-0. Πως είδες εσύ το αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Παφιακό;

Απόψε για εμάς ήταν ένα ντέρμπι. Ήρθαμε εδώ μετά από μια ήττα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θέλοντας να δείξουμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε καλύτερα. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλό βόλεϊ, όμως σε κάποιες στιγμές του αγώνα δεν πιέσαμε όσο έπρεπε και αυτό φάνηκε κυρίως στα πρώτα δύο σετ. Στο τρίτο σετ πιέσαμε αρκετά τον αντίπαλο και αυτό φαίνεται και στο σκορ που είναι 31-29.

Στις περασμένες σεζόν έζησες μεγάλες στιγμές στο «Αφροδίτη». Σαν ΠΑΦΙΤΗΣ που είσαι πως είναι να αντιμετωπίζεις την παλιά σου ομάδα;

Φεύγοντας από τον Παφιακό στο παρελθόν έχω αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες. Σίγουρα είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησα, ωστόσο στην κάθε ομάδα που έχω αγωνιστεί έχω μια ξεχωριστή ανάμνηση . Νιώθω  άνετα να παίζω και στο «Αφροδίτη» όπως και σε όλα τα γήπεδα της Κύπρου. Απολαμβάνω να παίζω βόλεϊ όποιος και να είναι ο αντίπαλος.

Πως βλέπεις την συνέχεια του πρωταθλήματος ειδικά στην πρώτη τετράδα;

Σε ότι αφορά τις ομάδες της τετράδας τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα. Η πρώτη και η δεύτερη θέση είναι πιασμένες από Παφιακό και Ομόνοια. Η πρωτιά θα κριθεί στα μεταξύ τους ματς, είναι και οι δύο πολύ καλές ομάδες, όμως η 3η και η 4η θέση πιστεύω δεν θα ξεκαθαρίσει τίποτα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.