Γιάννης Ζαβρός: «Πρέπει να προσπαθείς να βελτιώνεις τις αδυναμίες σου αλλά και τα δυνατά σου σημεία να τα δουλεύεις ακόμα περισσότερο»

Από: Stelios Pericleous

Ο Γιάννης Ζαβρός υπάγεται στο τμήμα Κ16 των ακαδημιών του Ακρίτα Χλώρακας. Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά όσα δήλωσε στο AthlitikaPress ο 15χρόνος ποδοσφαιριστής για τους στόχους της ομάδας, την απόδοση του στην φετινή χρονιά αλλά και για τους δικούς του στόχους στο μέλλον.

Σε ποια ηλικία ξεκίνησες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο;

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών

Γιατί αποφάσησες να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

Αποφάσισα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο διότι είναι το άθλημα το οποίο με εκφράζει σαν άνθρωπο και ήταν εκείνο που μου τράβηξε την προσοχή περισσότερο από όλα τα άλλα αθλήματα

Ποιά η άποψη σου για τον προπονητή της ομάδας Φίλιο Αδάμου;

Με τον προπονητή μου έχουμε όλοι οι παίκτες άριστη σχέση. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, προσπαθεί και ο ίδιος να βελτιώσει τα αδύνατα σημεία σε όλους. Επίσης η μεγάλη του εμπείρια στα γήπεδα μας βοηθά να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις με ψύχραιμο τρόπο. Για παράδειγμα μετά από μια ήττα. Για αυτό πιστεύω ότι ο προπονητής μας θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε ως ποδοσφαιριστές αλλα και ως ανθρώποι.

Σε ποιά θέση αγωνίζεσαι;

Αγωνίζομαι στην θέση του δεξίου επιθετικού αλλα και κάποιες φορές ως επιτελικός μέσος

Ποιοί στόχοι της ομάδας για την φετινή χρονιά;

Οι στόχοι της ομάδας μου για την φετινή σεζόν ειναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Αν καταφέρουμε να είμαστε μέσα στην πρώτη εξάδα θα είμαστε ικανοποιημένοι

 

Είσαι ικανοποιημένος από τη φετινή σου σεζόν; Τι πιστεύεις πρέπει να βελτιώσεις ενόψει της επόμενης;

Από την φετινή σεζόν δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος όσο θα ήθελα, ιδιαίτερα στο κομμάτι των γκολ. Έχω ευτυχήσει να προσφέρω αρκετές ασσιστ προς τους συμπαίκτες μου αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να σκοράρω κάτι που δεν με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ενόψει της νέας σεζόν πιστεύω οτι πρέπει να βελτιωθώ σε όλους τους τομείς. Δεν μπορείς να πεις οτι ένα κομμάτι του παιχνιδιού σου είναι τέλειο, πρέπει να προσπαθείς και να βελτιώνεις τις αδυναμίες σου αλλα και τα δυνατά σου σημεία να τα δουλεύεις ακόμα περισσότερο.

Θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο;

Πιστεύω ότι όποιος νεαρός ξεκινήσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο θέλει να γίνει επαγγελματίας. Πρέπει αυτό που κάνεις να το αγαπάς περισσότερο από όλα τα άλλα και να δουλεύεις σκληρά. Αν θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά τότε πρέπει να θυσιάσεις αρκετά πράγματα για να τα καταφέρεις.

Ποιοί είναι οι στόχοι που θέλεις να πραγματοιήσεις στο μέλλον;

Οι στόχοι μου για το μέλλον είναι να καταφέρω να σπουδάσω αύτο που θέλω και να φτάσω όσο πιο ψηλά στο ποδόσφαιρο. Μέρα με την μέρα θέλω να γίνομαι καλύτερος για να φτάσω όσο ψηλότερα μπορέσω.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής;

Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής είναι ο Πιέρος Σωτηρίου. Είναι παράδειγμα για μένα πως από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας έφτασε στον ΑΠΟΕΛ και ακολούθως στην Κοπεγχάγη.

 

 

 

 

 

Επιμέλεια Συνέντευξης: Στέλιος Περικλέους