‘Επαθαν «μπλακ-άουτ» οι Νέοι της Πάφου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και στο τέλος μοιρασιά…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αν και κρατούσαν σφιχτά τη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 83ο λεπτό, οι Νέοι της Πάφου δέχθηκαν δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά και συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 3-3.

Η ομάδα του Φίλιππου Φιλίππου το Σάββατο στα βοηθητικά γήπεδα «Νάσος Κωνσταντίνου» μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα στο πρώτο 10λεπτο να βρίσκεται μπροστά με δύο γκολ διαφορά. Συγκεκριμένα το σκορ άνοιξε ο Έκτορας Στεφάνου από το σημείο του πέναλτι, για να κάνει το 2-0 ο Σωτήρης Ζάντης.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μειώνοντας στο σκορ στο 21ο λεπτό με τον Μιχάλη Χριστοδούλου να σημειώνει το 2-1.

Οι Νέοι της Πάφου δεν επηρεάστηκαν καθόλου από το γκολ που δέχθηκαν. Αντιθέτως πέτυχαν άλλο ένα πριν την λήξη του ημιχρόνου. Αυτή την φορά ο Ευαγόρας Χαραλάμπους στο 31ο λεπτό έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το 3-1 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κρατούσαν γερά το σημαντικό προβάδισμα που απέκτησαν μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού. Εκεί οι παίκτες της Πάφου έπαθαν «μπλακ-άουτ» και δέχθηκαν δύο γκολ σε δύο λεπτά! Αρχικά μείωσε σε 3-2 ο Ανδρέας Κατσαντώνης από το σημείο του πέναλτι και ισοφάρισε σε 3-3 ο Γιώργος Θεοδώρου στο 85ο λεπτό.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν υπήρξε αλλαγή στο σκορ με αποτέλεσμα Πάφος FC και ΑΠΟΕΛ να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας.