Το πλάνο του Κόπιτς για την ΑΕΚ Λάρνακας και οι απουσίες

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πρώτη αγωνιστική στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος CYTA σήμερα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και η αυλαία ανοίγει στις 17:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης», εκεί που η Πάφος FC υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Ζέλικο Κόπιτς για το πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην «Ευρωπαία» ΑΕΚ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το αγαπημένο του 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόελ Μολ, στα άκρα της άμυνας οι Σιρόκ και Ζάντερ, με τους Μπάγκαρτ και Χολτ κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Απ’ εκεί και έπειτα οι Ζίβουλιτς ως «κόφτης» με λίγο πιο προωθημένους τους Κουλς και Φόλμπρεχτ. Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσουν οι Νέμετς (αριστερά), Ανγκούλο (δεξιά) και ο φορμαρισμένος Ράσιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Να αναφέρουμε ότι πόρτα στην αρχική ενδεκάδα χτυπά και ο Φιλιώτης, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τα πήγε περίφημα στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Λουλίνια προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στην κρίση του προπονητή αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα. Εκτός αποστολής θα μείνουν οι Ζαχαρίου και Λορράν οι οποίοι δεν ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν.