Νίκος Κωνσταντινίδης: “Κατάθεσαν ψυχή οι ποδοσφαιριστές μας”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Λόγω των αποβολών που δέχθηκαν οι προπονητές της Πάφου και της ΑΕΚ (Διαβάστε ΕΔΩ) η συνέντευξη τύπου μετά το ματς πραγματοποιήθηκε με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Κωνσταντινίδη από μεριάς Πάφου και από μεριάς ΑΕΚ τον βοηθό προπονητή Αντόνιο Χιντάλγκο.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των δύο προπονητών:

Νίκος Κωνσταντινίδης (Πάφος FC):

“Με την ευκαιρία που μου δίνετε να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ΑΕΚ για την συμμετοχή της στους ομίλους το Europa League και για την νίκη στην Ζυρίχη. Προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό το παιχνίδι όλοι κάτω στα βοηθητικά. Ξέραμε τις δυσκολίες της ομάδας που θα αντιμετωπίσουμε η οποία είναι μία από τις καλύτερες στην Κύπρο σε ποιότητα και το δείχνει μέσα στα γήπεδα. Είχαμε ενδιάμεσα ένα αγώνα Κυπέλλου τον οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι θα μπορούσε να μας βγει η κούραση από ένα σημείο του αγώνα και μετά, προσπαθήσαμε το πρώτο ημίχρονο να πιέσουμε την ΑΕΚ ψηλά ώστε να μην την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της, ως ένα σημείο νομίζω τα καταφέραμε. Δημιουργήσαμε ένα-δύο ευκαιρίες στην αντεπίθεση, νομίζω στο α’ μέρος τα πήγαμε περίφημα πετυχαίνοντας και το γκολ στο τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας προσπάθησαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Λόγω του ότι είμαστε σε δύσκολη θέση στον βαθμολογικό πίνακα σκέφτεσαι πώς να μην δεχτείς γκολ και πώς να κρατήσεις το αποτέλεσμα ειδικά όταν αντιμετωπίζεις μια μεγάλη ομάδα. Δεχθήκαμε πίεση όμως τα παιδιά αντεπεξήλθαν και πρέπει να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο γιατί καταθέσαν ψυχή μέσα στο γήπεδο από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Έδειξαν ομαδικότητα βοηθώντας ο ένας τον άλλο και πήραμε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα. Η νίκη σημαίνει πολλά για εμάς για την συνέχεια όμως δεν τελείωσε κάτι, είμαστε ακόμα χαμηλά και η ομάδα χτίστηκε για να είναι στις πιο ψηλές θέσεις. Με υπομονή και την βοήθεια του κόσμου νομίζω θα πάμε πολύ καλύτερα στο μέλλον.”

Αντόνιο Χιντάλγκο (ΑΕΚ Λάρνακας):

“Συγχαρητήρια στην Πάφο για την νίκη της, είμαστε αναστατωμένοι γιατί θεωρούμε ότι αξίζαμε εμείς τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είχαμε τον έλεγχο, είχαμε τις ευκαιρίες, δεχθήκαμε ένα γκολ που ήταν καθαρό οφσάιντ και δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί μέτρησε αυτό το γκολ. Στο δεύτερο μέρος εξακολουθήσαμε να πιέζουμε και να φτιάχνουμε ευκαιρίες με κυριότερη αυτή του πέναλτι. Προερχόμασταν από μία όχι καλή εμφάνιση, σήμερα όμως είχαμε τον έλεγχο, κυκλοφορήσαμε την μπάλα χωρίς να τα καταφέρουμε όμως να φθάσουμε στον στόχο μας. Πρέπει να συνέλθουμε και επαναλαμβάνω ότι σήμερα δεν αξίζαμε να χάσουμε το παιχνίδι.”