Ανακοίνωση Ακρίτα: Οι ευχαριστίες και το παράπονο…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο του Ακρίτα Χλώρακας εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον Κοινοτάρχη Χλώρακας και τον Δήμαρχο Πέγειας για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου της Πέγειας ούτως ώστε να προπονηθεί η ομάδα πριν το εντός έδρας ματς της Κυριακής κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.

Παράλληλα μέσω της ανακοίνωσης η διοίκηση του Ακρίτα εξέφρασε και το παράπονο της για το γεγονός ότι παρά την προσπάθεια που έγινε ούτως ώστε να βρεθεί γήπεδο για να προπονείται η ομάδα εντούτοις βρήκε κλειστές πόρτες απέναντι της.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ακρίτα Χλώρακας:

Η Ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τον κοινοτάρχη Χλωρακας Νικόλα Λιασιδη και τον δήμαρχο Πεγειας Μαρίνο Λάμπρου για τις ενέργειες τους ούτος ώστε να μπορέσει Ο ΑΚΡΊΤΑΣ να κάνει έστω και 1 προπόνηση πριν τον αγώνα της Κυριακής στο βοηθητικό της Πέγειας.
2 εβδομάδες τώρα μετά την επανασπορά του γηπέδου μας δεν έχει βρεθεί ΕΝΑ γήπεδο σε ολόκληρη την επαρχία να μας φιλοξενήσει έστω και για ΜΙΑ προπόνηση αφού έχουμε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες και έχουμε επικοινωνήσει με …..αρκετούς που δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας δώσουν έστω και αρνητική απάντηση!!!!
ΑΚΡΙΤΑΣ 1971