Η Ραφαέλα Δημητριάδου η νέα Γενική Αρχηγός του Α.Ο Διόνυσου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση του ο Διόνυσος Έμπας γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας του με την Ραφαέλα Δημητριάδου για τη θέση του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Α.Ο Διόνυσου Έμπας:

ΝΕΑ, ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ…

Η Ραφαέλα Δημητριάδου ανέλαβε καθήκοντα γενικού αρχηγού στην ομάδα ποδοσφαίρισης ΑΟ Διόνυσος περί τα τέλη του Νοέμβρη. Ήταν σαφώς μια επιλογή προσωπική του προέδρου του ΑΟ Διονύσου κυρίου Άντρου Χαραλαμπίδη, αφού τον «γοήτευσε» η δυναμική της προσωπικότητα και οι γνωριμίες που έχει η επίδοξη γενικός αρχηγός με πρόσωπα της ΚΟΠΕ ,όντας παλαιότερα αθλήτρια της πετοσφαίρισης.

Η κυρία Ραφαέλα Δημητριάδου γεννήθηκε το 27/07/1992 και είναι άξιο τέκνο της παφίτικης κοινωνίας. Σήμερα πέραν των νέων καθηκόντων της, διατηρεί δικηγορικό γραφείο εδώ και 4 έτη παρά το νεαρό της ηλικίας της, κι έχει νομικές συνεργασίες με φημισμένα δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού. Αξίζει να σημειωθεί επιπροσθέτως ότι εδώ και 2 έτη έχει αναλάβει καθήκοντα δημοτικού συμβούλου νεολαίας στο δήμο Πάφου.

Το ΔΣ του Διονύσου, ο Πρόεδρος και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας την καλωσορίζουν και της εύχονται καλή επιτυχία στο νέο έργο της.

Γκέβρος Απόστολος
Εκπρόσωπος Τύπου ΑΟ Διονύσου