Μοίραζαν δώρα πριν τα Χριστούγεννα οι παίκτες της Πάφος FC και ήττα από την Δόξα (pcs)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε φέρνοντας τούμπα το παιχνίδι, όμως για άλλη μια φορά τα τραγικά ατομικά λάθη δεν αποφευχθήκαν με αποτέλεσμα η Πάφος FC να χάσει 3-2 από την Δόξα στο «Μακάρειο» στάδιο και στην ουσία να δωρίσει ένα δικό της ματς.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν συντηρητικά στο παιχνίδι έχοντας πρωταρχικό σκοπό να προφυλάξουν τα νώτα τους.

Στο 25ο λεπτό η γηπεδούχος ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς κέρδισε πέναλτι καθώς ο διαιτητής θεώρησε το χέρι του Χολτ προέκταση του σώματος μετά του σουτ του Κάρλος. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαντίκ ο οποίος δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ.

Το γκολ που δέχθηκε λειτούργησε σαν ηλεκτροσόκ για τους παίκτης της Πάφος FC καθώς αμέσως μετά το σύνολο του Ζέλικο Κόπιτς έγινε αρκετά  πιο επιθετικό χάνοντας και τις πρώτες του ευκαιρίες.

Στο 29ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ανγκούλο ο Φεντερίκο Ράσιτς σαν «τρέιλερ» κέρδισε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μάλιστα η Πάφος θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ λίγο αργότερα, ωστόσο ο Γκρεμσς απόκρουσε την κεφαλιά του Κουλς. Σκορ ημιχρόνου 1-1.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν αρκετά νωρίς να σημειώσουν γκολ και να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Συγκεκριμένα, ο Ανγκούλο στο 49’ μετέτρεψε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε γκολ σημειώνοντας το 1-2 υπέρ της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας.

Στο 54ο λεπτό έγινε η φάση που κατά πολλούς έκρινε την έκβαση του αγώνα. Ο Ανγκούλο ο οποίος έκανα αρκετά καλό ματς ευνοήθηκε από τις κόντρες βγαίνοντας απέναντι από τον Γκρεμσλ, όμως το πλασέ του Κολομβιανού εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα της Δόξας. Η Πάφος FC έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει αέρα δύο τερμάτων και μαζί σημαντικό προβάδισμα για την νίκη.

Η μπάλα τιμωρεί και αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμη μια φορά. Ο αμυντικός της Πάφου Κέβιν Χολτ με ένα αχρείαστο τάκλιν στην γωνιά της περιοχής ανέτρεψε τον αντίπαλο με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι υπέρ της Δόξας. Ο Σαντίκ ευστόχησε για άλλη μια φορά φέρνοντας στο 61ο λεπτό το παιχνίδι στα ίσα.

Με την ψυχολογία υπέρ τους οι γηπεδούχοι έγιναν πολύ επικίνδυνοι προς την εστία του Μολ στην συνέχεια.

Στο 74ο λεπτό μετά από αδράνεια στην άμυνα της Πάφος FC ο Παβλόφ βγήκε απέναντι από τον Μολ, πλάσαρε σωστά ανατρέποντας το σκορ διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Δόξα Κατωκοπιάς: Γκρεμσλ, Περέιρα, Ευσταθίου (55′ Παβλόφ), Μουκτάρης, Σαντίκ, Λουίς Κάρλος (83′ Χατζηβασίλης), Μπόλιεβιτς (12′ Τίνκου), Ασαμόα, Ζατλ, Μιτρέα, Νελσίνιο

Πάφος FC: Μολ, Χολτ (81′ Τσουκούντ), Ντεμέκ, Μπαγκάρντ, Σιρόκ, Ζίβουλιτς, Κουλς (78′ Πολίτσι), Φόλπρεχτ, Ζάντερ (68′ Φιλιώτης), Ανγκούλο και Ράσιτς.