Γιατί όλο το Instagram ασχολείται με το μπικίνι της Amanda Cerny;

Από: Μαρίνα Σταύρου

Καταρχάς επιτρέπεται να ρωτήσετε ποια είναι η Amanda Cerny. Eίναι ηθοποιός και Instagram Celebrity (αυτό πλέον θεωρείται κανονικό επάγγελμα;) η οποία γνώρισε πρώτα επιτυχία μέσω του Vine και πλέον έχει εκατομμύρια followers στο Instagram και στο Youtube.

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία λέει ότι όποιος θέλει, θα την βρει στη χώρα που όλοι οδηγούν ηλεκτρικά καρτ για golf, μπορείς να γίνεις φίλος με τεράστιες χελώνες, και το κρασί αναβλύζει από πηγές. Περισσότερο από το χιούμορ της όμως, την προσοχή έχει τραβήξει το μαύρο της μπικίνι, το οποίο πραγματικά μοιάζει σα να έχει φτιαχτεί για αυτήν, καθώς αναδεικνύει τέλεια το σώμα της.


Πολύ συντομα, οι fans αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για το ίδιο μπικίνι το οποίο η Cerny φοράει και στην τολμηρή φωτογραφία που ανέβασε πριν μερικές μέρες, στην οποία ο σύντροφός της κρατάει τα οπίσθιά της, αλλά και σε διάφορες παλιότερες φωτογραφίες της, στις οποίες φαίνεται το πραγματικά άψογο σώμα της.

 

View this post on Instagram

 

Relax and Embrace your holiday season gains. New Year resolutions @cernyfit coming soon💪🏼💋

A post shared by Amanda Cerny (@amandacerny) on

 

View this post on Instagram

 

Hey bartender, after my Moscow mule let me get a sex on the beach 🍹😂 ( TAG YOUR DREAM BARTENDER 😍🔥💋)

A post shared by Amanda Cerny (@amandacerny) on

Το κοινό της σίγουρα λατρεύει όλα τα posts της που αφορούν τα τελευταία ψυχαγωγικά projects της, το χιούμορ της και τις αναρτήσεις της για fitness, όμως ακόμα περισσότερο έχει λατρέψει τα posts με το μαύρο μπικίνι.