Πάφος FC: Αυτοί επανέρχονται, ο αμφίβολος και οι απουσίες με Δόξα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Επιστροφές στην αποστολή της θα έχει η Πάφος FC στον επερχόμενο εκτός έδρα αγώνα κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς.

Συγκεκριμένα, σε σχέση με το τελευταίο ματς με το Παραλίμνι ο Ζέλικο Κόπιτς θα έχει στην διάθεση του τους Ζάντερ Σαντάνα και Ανγκούλο. Ο Βραζιλιάνος φαίνεται να ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Όσο για τον Ανγκούλο, ο Κολομβιανός εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών και βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του προπονητή του.

Αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής είναι ο Λουλίνια. Αν και ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής προπονείται, εντούτοις κρίνεται ακόμη ανέτοιμος να μπει σε συνθήκες αγώνα μετά την θλάση που υπέστη. Δύσκολα θα δούμε τον Βραζιλιάνο στο «Μακάρειο» στάδιο.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Παναγιώτης Ζαχαρίου στο παιχνίδι με την ΕΝΠ δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό. Ο διεθνής εξτρέμ ωστόσο θα παραμείνει εκτός αποστολής κατά πάσα πιθανότητα στο ματς με την Δόξα, ούτως ώστε να είναι πανέτοιμος στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ Λάρνκας. Να σημειώσουμε επίσης ότι εκτός θα μείνουν και οι τραυματίες Λορράν και Μπεριγκό.