Της πήρε τον αέρα! Τρίτη νίκη επί της ΑΕΚ Καραβά ο Παφιακός σε λίγες μέρες

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα σε πρωτάθλήμα και κύπελλο συνεχίστηκαν οι αναμετρήσεις των GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΥ και ΑΕΚ Καραβά απόψε στην κλειστή αίθουσα Αφροδίτη στον εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος.

Οι δυο ομάδες που βρέθηκαν αντιμέτωπες τρίτη φορά σε μερικές μέρες γνώριζαν καλά η μια την άλλη ωστόσο ο Παφιακός στο κυνήγι της πρώτης θέσης δεν θα μπορούσε να πετύχει κάτι άλλο εκτός από την νίκη κάνοντας το 3-0 στις μεταξύ των δυο ομάδων αναμετρήσεις.

Η ομάδα μας σαφώς καλύτερη κέρδισε δίκαια την ομάδα της ΑΕΚ Καραβά με σκορ 3-0 σετ (25-22, 25-22 και 25-17)

Ο Παφιακός με αυτή την νίκη έφτασε στους 12 βαθμούς και έπιασε την Αναγέννηση στη δεύτερη θέση έχοντας όμως ένα αγώνα λιγότερο αφού η ομάδα της Δερύνειας είναι εκεί με 6 παιχνίδια ενώ η ομάδα μας με 5. Στην πρώτη θέση παραμένει αήττητη με έξι νίκες η Ομόνοια έχοντας 18 βαθμούς.

Επόμενος αγώνας για τον Παφιακό με τον Εθνικό Λατσιών την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και πάλι στην Πάφο ενώ έπεται το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία στις 3 Δεκεμβρίου.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ: Ανδρέου, Οικονομίδης, Χους, Κνέζεβιτς, Ασπιώτης, Ουϊλιαν – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Θεοδώρου, Μαυρομμάτης, Σκορδής, Σαββίδης, Κωνσταντινίδης.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ: Αχιλλέως, Καμίνσκι, Καρακατσάνης, Ροντόλφο, Μιχαήλ Π. , Θεοδούλου –Λίμπερο: Κωνσταντίνου Σ. – Αλλαγές: Σεμένοφ, Γκράμμεσφορντ, Ιωαννίδης.