Πάμπος Τσιακκαριάς: «Η Χρυσομηλιά είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα»

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στο «AthlitikaPress» και στην Άντρη Πηλέα έκανε ο παράγοντας της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας Πάμπος Τσιακκαριάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα και στον θεσμό του κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το Κύπελλο:

Μετά την πετυχημένη μας έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα ήρθε η ώρα να ριχτούμε και στην μάχη του Κυπέλλου, μιας διοργάνωσης που πέρσι με την αξία μας και μόνο καταφέραμε να βάλουμε στην τροπαιοθήκη μας και εκεί σκοπεύουμε να το κρατήσουμε και φέτος. Είμαστε οι περσινοί Κυπελλούχοι και το ίδιο ευελπιστούμε να πράξουμε και φέτος με την ίδια πετυχημένη συνταγή. Σκληρή δουλειά και νίκες μέσα στο γήπεδο στηριζόμενοι αποκλειστικά και μόνο στις δικές μας δυνάμεις.

Για την πορεία στο πρωτάθλημα:

Έχουμε δείξει αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας. Σε κάθε παιχνίδι αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο με μοναδικό ζητούμενο την νίκη. Η ομάδα μας είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και οι αριθμοί δεν σηκώνουν καμιά αμφισβήτηση. Πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος της χρονιάς θα μας δικαιώσουν. Αν οι αγώνες παίζονται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου με αμερόληπτη διαιτησία δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν.

Για την πρόθεση της Άρμους να μην αγωνιστεί στον μεταξύ τους αγώνα Κυπέλλου:

Εμείς μάθαμε ότι οι αγώνες κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Δικαίωμα της Άρμους να μην κατεβεί στο παιχνίδι, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο γιατί αυτό γίνεται τώρα και απέναντι στην ομάδα μας. Δεν είναι λύση να μην παίξουν. Ας στείλουν επιστολή στην ΠΟΑΣΠ να αλλάξει τους διαιτητές. Όπως και να ‘χει εμείς θα πάμε στον αγώνα.