THE INTERNATIONAL SCHOOL OF PAPHOS: 8η Ετήσια Φιλική Αθλητική Συνάντηση

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σήμερα χθες η 8η Ετήσια Φιλική Αθλητική Συνάντηση των δημοτικών σχολείων της πόλης και περιφέρειας Πάφου που διοργανώνει το International School of Paphos για όλα τα δημόσια δημοτικά σχολεία.

Η αθλητική συνάντηση που έχει εγκριθεί από το Επαρχιακό Γραφείο Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου και που διεξάγεται τα τελευταία 8 χρόνια, ξεκίνησε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου με συμμετοχές μαθητών από 18 σχολεία της πόλης και επαρχίας Πάφου. Όπως δήλωσε η Head of Physical Education του International School of Paphos κα. Μαρία Γεωργίου «Τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις προάγουν το ομαδικό πνεύμα, την συνεργασία και την φιλία ανάμεσα στους ανθρώπους και ειδικά στα παιδιά.»

Η Marketing Executive του ISOP κα. Πάολα Χατζηλαμπρή συμπλήρωσε «Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε όλα αυτά τα υπέροχα παιδιά και να μοιραζόμαστε μαζί τους μοναδικές στιγμές. Βλέπουμε φιλίες να αναπτύσσονται και πολλά παιδικά χαμόγελα. Στόχος μας είναι να προωθούμε κάθε είδους αθλητικές εκδηλώσεις στην πόλη και επαρχία μας.»

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν καλαθόσφαιρα, ποδόσφαιρο, πετόσφαιρα, σκυταλοδρομίες, τένις και να γνωρίσουν το παιχνίδι rounders που είναι απλή μορφή του baseball. Η κάθε ομάδα θα είναι μεικτή έτσι ώστε  να αποτελείται από παιδιά όλων των σχολείων που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Η Αθλητιατρική Εταιρεία Κύπρου θα προσφέρει ιατρική κάλυψη με παρουσία γιατρού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερίδας.

Η αθλητική αυτή συνάντηση αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους μαθητές τόσο των δημοσίων όσο και των ιδιωτικών σχολείων να γνωριστούν και να αποδείξουν ότι  ο αθλητισμός ενώνει τα παιδιά.