Ποιοι μαθητές σκόραραν στον τελικό των Λυκείων; (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ολοκληρώθηκε χθες το Παμπάφιο πρωτάθλημα καλαθόσφαίρας Λυκείων με την επικράτηση του Λυκείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ έναντι του Λυκείου Αγίου Νεόφυτου με σκορ 91-40.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως, πέραν του επί μέρους σκορ, έχει και το ποιοι σκόραραν αυτούς τους πόντους για τα δύο Λύκεια μας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αν και το σχολείο του ηττήθηκε ο καλαθοσφαιριστης του Λυκείου Αγ. Νεοφύτου, Τζιωλης Παν. πέτυχε τους 23 από τους 40 πόντους της ομάδας του και ήταν πρώτος σκόρερ όλης της αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, στο Α’ Λύκειο τέσσερις παίκτες τερμάτισαν με διψήφιο αριθμό πόντων.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χαράλαμπος Δημητρίου με 21 πόντους ενώ τον ακολούθησαν με 16 ο Χατζηδημοσθένους, με 15 ο Πορφυρίδης και 13 ο Νικολαΐδης. Τους υπόλοιπους πόντους πέτυχαν ο Σατολιάς (8), οι Καλαβάς και Μπαλάν από πέντε και από τέσσερις οι Περικλέους και Καρσλίδης.

Διαβάστε ακόμη: Συγκινητική ενέργεια των μαθητών για τον Σάββα, τον 15χρονο συμμαθητή τους που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Στο Λύκειο Αγίου Νεοφύτου πέραν των 23 πόντων του Τζιώλη τους υπόλοιπους δεκαεπτά πέτυχαν οι Αθανασίου (7), Κόκου (3), από δυο οι Θεοδωσίου, Χριστοφή, Ταταρίδης, Μυωσέως και ένα ο Εθελοντής ενώ στο φύλλο αγώνος αποδίδονται απόμη δυο πόντοι στον αριθμό 8 ο οποίος ωστόσο δεν φαίνεται να αντιστοιχεί σε κάποιον παίκτη.

Στα επίσης αξιοσημείωτα που αξίζει να αναφερθούν είναι ότι οι πρώτοι πέντε σκόρερ και από τις δύο ομάδες οι οποίοι σημείωσαν από μόνοι τους, τους 88 από τους 131 πόντους ανήκουν όλοι στο δυναμικό του ΑΠΟΠ.

Διαβάστε σχετικά: Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την αναμέτρηση ανάμεσα στα Λύκεια Αρχ. Μακαρίου Γ’ και Αγίου Νεοφύτου