Η “σωσίας” της Κ. Δαλάκα είναι Παφίτισσα και μάλιστα στο ίδιο άθλημα [φωτος]

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στην Κύπρο βρέθηκε η Κατερίνα Δαλάκα η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια στα 400 μέτρα μετ’ εμποδίων, την οποία γνωρίσαμε ΟΛΟΙ καλύτερα μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Surviror και η οποία μάλιστα έφτασε στον τελικό!

Η Πάφος μας όμως έχει την δική της Δαλάκα και αυτή δεν είναι άλλη από την 15χρονη πρωταθλήτριά του Γυμναστικού Συλλόγου Κόροιβος, η οποία διαπρέπει στο ίδιο άθλημα με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και παρά το νεαρό της ηλικίας της μετρά ήδη αρκετές διακρίσεις και πρώτες θέσεις. Πρόκειται για την μαθήτρια του Αθλητικού Λυκείου Πάφου Ειρήνη Σαββίδου από την Χλώρακα.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί η Ειρήνη δεν έχει ως μοναδικό κοινό με την Κατερίνα Δαλάκα το άθλημα των 400 μέτρων μετ’ εμποδίων. Πρόκεται πραγματικά για την “σωσία” της Δαλάκα, σε μικρότερη ηλικία, αφού η ομοιότητα των δύο είναι απίστευτη και δύσκολα περνά απαρατήρητη και δυο τους μάλιστα θα μπορούσε να πει κανείς ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Η Ειρήνη Σαββίδου όπως και άλλα παιδιά του Γ.Σ. Κόροιβος είναι από τα αθλητικά ταλέντα που πρόκειται να μας απασχολήσουν στο μέλλον και μάλιστα είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν ολόκληρη την Κύπρο περήφανη με τις επιτυχίες και διακρίσεις τους.