Έτσι γράφεται η ιστορία- Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αποκλειστικές δηλώσεις στο «AthlitikaPress» έκανε ο Χρήστος Νικολάου, ο  οποίος χθες έκανε όλη την Κύπρο υπερήφανη σηκώνοντας την σημαία μας ψηλά, με την τεράστια νίκη που πέτυχε στο Bellator 209, στο άθλημα του ΜΜΑ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

“Ήταν ένα όνειρο τεσσάρων ετών το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Πριν τέσσερα χρόνια έβαλα τον στόχο ότι μπορώ να τα καταφέρω να κερδίσω στο Bellator που θεωρείται  μία από τις δύο μεγαλύτερες διοργανώσεις στο ΜΜΑ και από τα πιο μεγάλα promotion στον κόσμο στον χώρο του αθλήματος.

Μετά την πρόκριση μου από τα try out επιλέγηκα να αγωνιστώ στο Ισραήλ και η χθεσινή νίκη για εμένα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς έβαλα στόχο να σηκώσω την σημαία της Κύπρου ψηλά και τα κατάφερα. Οι τελευταίες μέρες πριν τον αγώνα ήταν αρκετά επίπονες και κουραστικές  με εξαντλητική προετοιμασία.

Θέλω να αφιερώσω την νίκη αυτή στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου, κυρίως στην οικογένεια μου, τον γιο μου Χρυσοβαλάντη, ο οποίος αποτέλεσε την έμπνευση και το κίνητρο μου για να κερδίσω, την προπονητική μου ομάδα και τον προπονητή μου στο Ισραήλ συγκεκριμένα και τους φίλους μου που με στήριξαν σε όλη αυτή την προσπάθεια.”