Ξεκινάει το 2ο KORANTINA HOMES CUP- Μεγάλες συμμετοχές

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ξεκινάει την Παρασκεύη στην Πέγεια το 2ο KORANTINA HOMES CUP με τη συμμετοχή της Πάφος FC, της πρωτοπόρου του Κυπριακού Πρωταθλήματος ΑΕΛ και δυο μεγάλων ομάδων του εξωτερικού.

Σήμερα στα γραφεία του Σωματείου δόθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη για το τουρνουά και έγινε και η κλήρωση των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν σε δυο ημέρες.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ημέρα έναρξης του τουρνουά μετά από κλήρωση θα βρεθούν αντιμέτωπες τις 3:00μμ η Ρωσική UFA FC που μετέχει στην Premier Leaque της Ρωσίας και συμμετείχε και πέρσυσι στο 1ο  KORANTINA HOMES CUP και η Πάφος FC.

Την Παρασκευή επίσης στις 7:00μμ σειρά παίρνει το άλλο ζευγάρι του τουρνουά που είναι η πρωτοπόρος του Κυπριακού πρωταθλήματός ΑΕΛ Λεμεσού και η νταμπλούχος Λετονίας RIGA FC.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας και οι δυο νικήτριες ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό του τουρνουά που θα διεξαχθεί και πάλι στην Πέγεια την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 7:00μμ. Οι δυο ηττημένες ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την τρίτη θέση που οδηγεί και αυτή σε χρηματικό έπαθλο επίσης την Κυριακή στις 3:00μμ.

Δημοτικό Στάδιο Πέγειας 

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου

3:00μμ UFA- ΠΑΦΟΣ FC

7:00μμ RIGA FC- ΑΕΛ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου

3:00μμ  Μικρός τελικός

7:00μμ  Τελικός

Οι νικήτριες ομάδες όπως και πέρυσι θα λάβουν μεγάλα χρηματικά ποσά ως έπαθλα για τις τρεις πρώτες θέσεις.

Νικήτρια πέρυσι στο 1ο KORANTINA HOMES CUP ήταν η UFA FC με φιναλίστ την ΑΕΛ

Προσπάθεια της Πάφου όπως αναφέρθηκε στη δημοσιογραφική διάσκεψη είναι να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή φιλοξενία στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά.