Ότι έκτισε… Το γκρέμισε μέσα σε 21 λεπτά

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο λόγος βέβαια για την Πάφο FC, η οποία εκεί που έδειξε ότι κάνει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα με τον κύριο Κόπιτς στον πάγκο της, εντούτοις τα γκρέμισε όλα μέσα σε 21 λεπτά στο στάδιο «Αμμόχωστος», καθώς δέχθηκε τρία απανωτά γκολ από τον Ερμή Αραδίππους, χάνοντας εν τέλη με το βαρύ 3-0.

Μόνο αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα που έβγαιναν από τις εμφανίσεις κόντρα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, με τους πάντες να πιστεύουν ότι η Πάφος FC θα αφήσει πίσω της την κακή εκκίνηση στην σεζόν. Παράλληλα αναπτερώθηκε το ηθικό των οπαδών και γι’ αυτό τον λόγο μάλιστα αρκετοί έκαναν την διαδρομή Πάφος-Λάρνακα το περασμένο Σάββατο για να στηρίξουν από κοντά την ομάδα τους.

Δυστυχώς όμως, η αισιοδοξία μετατράπηκε σε προβληματισμό, καθώς μετά από πολλά και τραγικά λάθη, ο Ερμής στο 41ο λεπτό της συνάντησης βρέθηκε να κερδίζει το ματς 3-0 και ουσιαστικά να καθαρίζει την υπόθεση τρεις βαθμοί.

Η ήττα αυτή δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου, όμως η γκρίνια και η αμφισβήτηση επανήλθαν στις τάξεις της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας και ανάμεσα στους οπαδούς της.

Τώρα, καλείται να μαζέψει και πάλι από την αρχή τα κομμάτια της, καθώς μετά την διακοπή (λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων) θα αντιμετωπίσει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, με το τρίποντο στο συγκεκριμένο παιχνίδι να χαρακτηρίζεται και ως επιτακτική ανάγκη.