Ανώμαλη προσγείωση για την Πάφος FC στο «Αμμόχωστος»

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ανώμαλη ήταν η προσγείωση της Πάφος FC στην έξοδο της στο γήπεδο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου αν και η ομάδα μας μπήκε με περισσότερη διάθεση και αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα μας μετά τα θετικά αποτελέσματα με την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ δεν είχε ανάλογη συνέχεια αφού από νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Γιάννη Ταραλίδη να σκοράρει για τους “φτεροπόδαρους” στο 19ο λεπτό.

Το γκολ επηρέασε αρνητικά την ομάδας η οποία στο 37 και στο 40 δέχθηκε άλλα δυο γκολ, το δεύτερο με πέναλντι πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το βαρύ 3-0.

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα έμειναν τα ίδια αν και πάλι η Πάφος μπήκε δυναμικά για να αλλάξει τα σε βάρος της δεδομένα χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα με την ήττα να είναι αναπόφευκτη για την ομάδα μας.

Ερμής: Αραμπατζής, Πουτζουρής, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Μαύρου, Κιπιάνι (77’ Πηλέας), Κεϊτά (87’ Mπανούσης), Ψάλτης (73’ Ντίντακ), Φυλακτού, Κουατζίγκα, Εμπαλό.

Πάφος FC: Moλ, Σιρόκ, Μπάνγκααρντ, Χολτ, Ζάντερ, Ζίβουλιτς (67’ Πολίτσι), Φόλπρεχτ, Κουλς (18’ Λοράν), Ζαχαρίου (46’ Ράσιτς), Ανγκούλο, Νέμετς.