Πάφος FC: Ενδεκάδα που δεν χάνει… Δεν αλλάζει!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με την ίδια συνταγή όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια κόντρα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής της Πάφος FC Ζέλικο Κόπιτς στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή.

Ο 41χρονος τεχνικός έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την παρουσία και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και στο ισόπαλο παιχνίδι με τους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας και εκτός απροόπτου αναμένεται να ξεκινήσει τους ίδιους 11 στην αρχική σύνθεση της ομάδας του.

Συγκεκριμένα ο Τζόελ Μολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπάαγκαρτ και Χολτ να είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στα αριστερά της άμυνας αναμένεται να ξεκινήσει ο Ζάντερ Σαντάνα, ενώ στα δεξιά ο Ματίγια Σιρόκ. Στην θέση του «κόφτη» ο Κροάτης Ζίβουλιτς και λίγο πιο προωθημένοι οι Κουλς και Φόλμπρεχτ. Στα φτερά της επίθεσης οι Ζαχαρίου και Ανγκούλο , με τον Άνταμ Νέμετς να βρίσκεται μόνος στην κορυφή της επίθεσης.

Να σημειώσουμε ότι εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μείνει ο Βραζιλιάνος Λουλίνια, καθώς δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από την θλάση που υπέστη και οι μόνιμοι τραυματίες Κόπριβετς και Μπεριγκό.