Παιχνίδι έξι βαθμών στο «Αμμόχωστος» για την Πάφο FC και τον Ερμή

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πολύ κρίσιμο και ενδιαφέρον μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA ανάμεσα στην Πάφο FC και τον Ερμή Αραδίππου για πολλούς λόγους.

Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς μετά τους 4 βαθμούς που αποκόμισε στα τελευταία δύο παιχνίδια κόντρα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, πάει με καλή ψυχολογία στο στάδιο «Αμμόχωστος»,  με μοναδικό σκοπό το τρίποντο που θα τις δώσει το δικαίωμα να αυξήσει την διαφορά από την ομάδα της Αραδίππους στους 5 βαθμούς και να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση , οι «Παφίτες» θα γκρεμίσουν ότι έκτισαν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, με την γκρίνια και την αμφισβήτηση να επανέρχονται στις τάξεις της.

Από την αντίπερα όχθη ο Ερμής «καίγεται» και αυτός για βαθμούς, καθώς έμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις τρεις πόντους. Η ομάδα του Λούκα Φανιέρου με «όπλο» την έδρα της θα προσπαθήσει επίσης να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 10/11 στις 18:00, στο στάδιο «Αμμόχωστος/Επιστροφή».