ΑΠΟΠ σε τροχοκάθισμα: Πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλωνα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Τροχοκαθίσματος για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Στο φετινό πρωτάθλημα θα συμμετέχουν οι Απόλλων Λεμεσού, ΑΠΟΠ Πάφου, Ήφαιστος Λεμεσού και Nicosia Team Rollers.

To πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις. Στην Α’ φάση όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε τέσσερις γύρους. Η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει τους αντίπαλους της δύο φορές εντός έδρας και δύο φορές εκτός έδρας.

Στην Β’ φάση θα ξεκινήσουν τα play off. Με βάση την τελική βαθμολογία από την Α’ φάση, η ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση θα αγωνιστεί με την ομάδα που θα καταλάβει την 4η θέση, και οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2 και 3 θα αγωνιστούν μεταξύ τους.

Οι δύο ομάδες που θα φτάσουν στις δύο νίκες θα προκριθούν στην Γ’ φάση. Στην τελική φάση οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και η ομάδα που θα φτάσει τις δύο νίκες θα στεφθεί Πρωταθλήτρια ΟΠΑΠ Τροχοκαθίσματος 2018-19.

1η Αγωνιστική

ΑΠΟΠ Πάφου – Απόλλωνας Λεμεσού

Nicosia Team Rollers – Ήφαιστος Λεμεσού

Η πρώτη αγωνιστική προβλέπεται όπως διεξαχθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018. Το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος θα αναρτηθεί και θα αποσταλεί στις ομάδες εντός των επόμενων ημερών.

Οι έδρες των τεσσάρων ομάδων

Απόλλων Λεμεσού – Απόλλων Αρένα

ΑΠΟΠ Πάφου – Αίθουσα «Αφροδίτη»

Ήφαιστος Λεμεσού – Γυμνάσιο Ζακακίου

Nicosia Team Rollers – Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης»