ΜΑΤΣΑΡΑ στον Μούτταλλο! Συμβιβάστηκαν Ευαγόρας και Μιλτιάδης Τάλας (pcs)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Έξι γκολ, συχνή εναλλαγή συναισθημάτων και ενδιαφέρον μέχρι το τέλος είχε το παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Σ Ευαγόρα Παλληκαρίδη Πάφου και τον Μιλτιάδη Τάλας που έγινε για τα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας της ΠΟΑΣΠ.

Το σκορ ευτύχησε να ανοίξει από νωρίς η φιλοξενούμενη ομάδα της Τάλας στο 7′ με τον Χρήστο Βαλαντή, για να ισοφαρίσει στο 27ο λεπτό για τον Ευαγόρα ο Δημήτρης Κυριάκου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Το 1-1 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο Μιλτιάδης μπήκε δυνατά στην επανάληψη και πήρε εκ νέου προβάδισμα μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα του Ευαγόρα. Σκόρερ ο Γιώργος Χατζηλαμπρής

Στο 68’ ο Νεόφυτος Δημοσθένους μετά από ωραία συνεργασία έφερε και πάλι το ματς στα ίσα ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο 83ο λεπτό την συνάντησης η γηπεδούχος ομάδα του Ευαγόρα μπήκε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μεταξάς ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Ευαγόρας θα πάρει τους τρεις βαθμούς ο Μιλτιάδης Τάλας είχε απάντηση και μάλιστα στην εκπνοή του αγώνα. Με κεφαλιά ο Γρηγόρης Γρηγορίου στις καθυστερήσεις ισοφάρισε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.