Ο Άγγελος Ευθυμίου στο “AthlitikaPress”: “Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ο Ακρίτας υποδέχεται το Σάββατο(3/11) στις 14:30 τον Ονήσιλο Σωτήρας. Το “AthlitikaPress” είχε συνομιλία με τον προπονητή του σωματείου της Χλώρακας Άγγελο Ευθυμίου, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του για τον αυριανό αγώνα, το φετινό πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και έστειλε το δικό του μήνυμα στο φίλαθλο κοινό της Πάφου.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ονήσιλο Σωτήρας:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι από τα ματς που είμαστε υποχρεωμένοι να τα κερδίζουμε, καθώς παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο που διατηρούμε μέχρι στιγμής στο γήπεδο μας στην Χλώρακα (δύο παιχνίδια, δύο νίκες). Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και έχουμε δει τον αντίπαλο.»

Για την πορεία του Ακρίτα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα Β΄Κατηγορίας:

«Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι καθώς είμαστε εντός των στόχων μας αυτή την στιγμή. Όμως θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους βαθμούς αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα, εμείς θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα προσπαθούμε πάντα για την νίκη, ούτως ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.»

Μήνυμα στο φίλαθλο κοινό της Πάφου:

«Είναι ευκαιρία αύριο που δεν έχει αγώνα πρώτης κατηγορίας να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο της Χλώρακας να μας υποστηρίξει και να μας βοηθήσει στο παιχνίδι κόντρα στον Ονήσιλο. Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι παίκτες μας είναι ντόπιοι ΠΑΦΙΤΕΣ και είναι γεγονός ότι θέλουμε την βοήθεια του φίλαθλου κοινού της Πάφου.»