Ένα “ακατέργαστο διαμάντι” στις τάξεις της Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον περασμένο Ιούνιο υπόγραψε τριετούς διάρκειας συμβόλαιο με την Πάφο FC. Ο λόγος για τον 17χρονο ΠΑΦΙΤΗ αμυντικό Κυριάκο Αντωνίου, ο οποίος με τις εμφανίσεις του στην ομάδα Νέων της Πάφου στέλνει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, ο Αντωνίου σε έξι συμμετοχές στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Νέων Α’ Κατηγορίας U19 βρήκε δίκτυα τέσσερις φορές και το εντυπωσιακό είναι ότι αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Μάλιστα, προπονητές και συμπαίκτες που τον ζουν καθημερινά μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντας τον ως τον φυσικό ηγέτη της ομάδας και άνετο με την μπάλα στα πόδια. Στα ατού του επίσης είναι οι εναέριες μονομαχίες, καθώς πρόκειται για πολύ καλό κεφαλοσφαιριστή.

Ο Κυριάκος αποτελεί σημαντικό πρότζεκτ για την Πάφο FC, γι’ αυτό άλλωστε υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Πρόκειται για ένα «ακατέργαστο διαμάντι» που αν δουλευτεί σωστά είναι βέβαιο ότι θα απασχολήσει το Κυπριακό ποδόσφαιρο στα επόμενα χρόνια.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στην ηλικία του Αντωνίου, υπάρχει αρκετό ταλέντο εντός της Πάφος FC. Μάλιστα, όπως πληροφορείται το «AthlitikaPress», ήδη γίνονται σκέψεις ούτως ώστε κι’ άλλα παιδιά της ακαδημίας να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Πάφου.