Τεσσάρα η Πάφια και ανεβαίνει- Η ταυτότητα του αγώνα και οι σκόρερς

Από: Μαρίνα Σταύρου

Τέσσερα γκολ “έριξε” σήμερα η Πάφια στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λυμπιών για την 5η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Γυναικών 2018/19.

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Στάδιο Κισσόνεργας η ομάδα μας μπήκε δυνατά και άνοιξε νωρίς το σκορ με την Αδάμου Κορίνα Πάολα στο 11′ ενώ η ίδια παίκτρια στο 15΄ έκανε τα γκολ της και την ομάδας της δυο.

Έξι λεπτά πριν το ημίχρονο η Πάφος με την έταιρη Αδάμου, την Μυροφόρα Αντωνία έκανε τα γκολ της ομάδας μας τρια. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 3-1 με τον Απόλλωνα Λυμπιων να μειώνει στο σσκορ στο 42 με τη Φωτεινή Σεργίδη.

Στο δεύτερο μέρος η Πάφια διαχειρίστηκε άνετα το υπέρ της σκορ και με την Μιχαήλ στο 76 διεύρυνε τον δείκτη του σκορ γράφοντας το τελικό 4-1.

Η Πάφια αγωνίστηκε με τις Κατσονούρη, Περικλέους, Ηλία, Νέστωρος, Αιμιλία Νικολάου, Αδάμου Κορίνα Πάολα, Μυροφόρα Αντωνία Αδάμου, Ευανθία Νικολάου, Ψαρά( 67΄Έλληνα), Φιλίππου (74′ Μωϋσέως) και Μίλκα (54΄Μιχαήλ).

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας η Ακαδημία Ποδοασφαίρου Champions Ύψωνα Λεμεσού σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά μπορεί με λίγη προσπάθεια να πάρει άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς.