Έτοιμος να «πολεμήσει» για αποτέλεσμα ο Άρης

Από: Stelios Pericleous

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-2) και ο τρόπος που ήρθε αποτέλεσε πλήγμα για τον Άρη, αλλά οι «κίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να αποζημιώσουν άμεσα τον κόσμο τους, αρχής γενομένης από τον αποψινό αγώνα με την ΑΕΚ (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Ο Πάκο Ερέρα θεωρεί το συγκεκριμένο παιχνίδι μια (ακόμη) ευκαιρία για να αποδείξει ο Άρης ότι μπορεί από φέτος, την πρώτη χρονιά της επιστροφής του στη Super League, να ανταγωνιστεί ομάδες κορυφής. Ο Ισπανός προπονητής σκέφτεται να κάνει μια σειρά από αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Ο Κουέστα θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια, ο Μαβράι θα είναι το ένα στόπερ και την άλλη θέση διεκδικούν (απόντος του Βέλεθ) οι Σόουζα και Δεληζήσης. Τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικεί ο Κωνσταντινίδης, ενώ αριστερά λογικά θα βρίσκεται ο Βαλεριάνος, καθώς ο Μενέντεθ είναι εκτός μάχη. Σιώπης και Μπάσα έχουν τον πρώτο λόγο για να παίξουν στον άξονα, με τον Γκάμα δεξιά και τον Γκαρσία αριστερά. Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό ο Γιουνές να μείνει στον πάγκο, να παίξει στην κορυφή ο Ντιγκινί και πίσω του ο Μαρτίνες.