Ήττα στην πρεμιέρα από την Ελβετία για την Εθνική Παίδων

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ήττα με σκορ 3-0 άρχισε τις υποχρεώσεις της η Εθνικής μας Παίδων με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ελβετίας στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας.

Ο αγώνας αφορούσε το πλαίσιο της πρεμιέρας του 5ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Οι νεαροί διεθνείς μας στο μεγαλύτερα στάδια του πρώτου ημιχρόνου είχαν καλή παρουσία και πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελβετία αιφνιδίασε και σε δέκα λεπτά πέτυχαν τρία τέρματα (3-0). Σκόραραν οι Cotter (48′), Brnic (55′) και Rieder (59′).

Τα γρήγορα τέρματα δυστυχώς επηρέασαν την ομάδα μας που πλέον επικεντρώνει όλο το βάρος της προσπάθειας στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Κύπρος: Α. Χατζηγαβριήλ, Α. Χαραλάμπους, Στ. Ανδρέου, Η. Χριστοδούλου (85′ Κουμπαρής), Λ. Καλογήρου, Χ. Μελενακρίτης (67′ Σατσιάς), Χρ. Βενιζέλος, Χ. Χαραλάμπους (56′ Ε. Ανδρέου), Κ. Γεωργαλλίδης (67 , Στ. Γαβριήλ (67′ Π. Ορφανίδης), Ν. Κωνσταντίνου.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετά καλή παρουσία. Στο δεύτερο ημίχρονο μας επηρέασαν τα δύο γρήγορα τέρματα που δεχτήκαμε και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι για τα δύο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Ακόμη τίποτε δεν έχει τελειώσει», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Οκκάς.

*Η Σκοτία νίκησε το Κόσσοβο με 2-1 (Φιορίνι 28′, Γουίντερ 77′ – 71′ Χουσεινί).

Η συνέχεια στον όμιλο μας (29.10.2018)
15:00 Κύπρος – Σκοτία
15:00 Ελβετία – Κόσσοβο