Γιάννης Οκκάς: «Πρόκριση στον Elite Round με καλή παρουσία» (video)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αρχίζουν την Παρασκευή στην Πάφο οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων U17 στον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων της UEFA.

Η Εθνική μας θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ελβετία, την Σκοτία και το Βέλγιο στις 26 και 29 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου και έχει ως στόχο να προκριθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στον Elite Round της διοργάνωσης.

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτούς τους τρεις αγώνες με Ελβετία, Σκοτία, Κόσσοβο.  Έχουμε ήδη δύο χρονιές πετυχημένες με πρόκριση και ο στόχος μας είναι να προκριθούμε και φέτος στον Elite Round με καλή παρουσία», δηλώνει ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Οκκάς, για να προσθέσει:

«Ο στόχος μας και αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε και στους ποδοσφαιριστές είναι να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θα έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας και ελπίζουμε για το καλύτερο. Ειδικά που παίζουμε στην Κύπρο, είναι σημαντικό να έχουμε την στήριξη του κόσμου. Όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και εύχομαι στο τέλος της ημέρας να πάρουμε την πρόκριση».

Δείτε τις δηλώσεις του Γιαννη Οκκά σε video: