Γυμνή στην Αγιά Σοφιά η Μαρίζα Παπέν με την ανοχή των Τούρκων

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σοκάρει η φωτογραφία του μοντέλου από το Βέλγιο που επέλεξε να ξεγυμνωθεί στον ναό-σύμβολο της Ορθοδοξίας – Το έχει ξανακάνει σε ιστορικά μνημεία και σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους σπουδαίας

Το μοντέλο από την Αμβέρσα, Μαρίζα Παπέν, που έχει προκαλέσει με τις φωτογραφίες της πάνω από 50 χώρες τα τελευταία δυο χρόνια «χτύπησε» ξανά. Τελευταίος σταθμός για το πρώην μοντέλο του Playboy ήταν η Κωνσταντινούπολη, όπου πόζαρε γυμνή από την μέση και κάτω στην είσοδο της Αγιά Σοφιάς, ένα θρησκευτικό ορόσημο που χτίστηκε το 537 μ.Χ.

Σε μια φωτογραφία που σοκάρει και προκαλεί φυσικά πολλά αναπάντητα ερωτήματα, η Μαρίζα φαίνεται να επιδεικνύει τα γεννητικά της όργανα κάτω από την μαύρη μπούρκα της στην πόρτα του ναού.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο blog της, η προκλητική γυναίκα από το Βέλγιο, αποκάλυψε τι την ώθησε να πραγματοποιήσει την φωτογράφιση. Όπως η ίδια ανέφερε το έκανε για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην τυραννία της θρησκείας.

Πέρυσι, μάλιστα, η αμφιλεγόμενη μπλόγκερ φυλακίστηκε όταν εθεάθη να ποζάρει γυμνή μπροστά σε έναν αρχαίο αιγυπτιακό ναό.

Επίσης, τον περασμένο Ιούνιο, προκάλεσε οργή, ποζάροντας ξανά γυμνή στο τείχος της Ιερουσαλήμ.

Papen_papen1
papen_papen3
marisa1
marisa2
marisa3
marisa4
marisa5
marisa7
marisa8
marisa9

Δείτε επίσης