Ακρίτας Χλώρακας: “Ναι στην ζωή”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει το σωματείο του Ακρίτα. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Χλώρακας θα λανσάρει στην φανέλα στο μπροστινό μέρος της ομάδας Κ19 το σλόγκαν του συνδέσμου «ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ακρίτα Χλώρακας:

Ο ΑΚΡΊΤΑΣ όπως είχαμε αναφέρει προσφέροντας και κοινωνικά θα λανσάρει στο μπροστινό μέρος της φανέλας των Κ-19 το σλόγκαν του συνδέσμου ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.
Το Σωματείο «Ναι στη Ζωή» δημιουργήθηκε με σκοπό την πρόληψη της εξάπλωσης των εξαρτησιογόνων ουσιών μεταξύ των νέων ανθρώπων. Δραστηριοποιείται στον τομέα της πρωτογενούς πρόληψης και της προαγωγής της υγείας με σκοπό την αντιμετώπιση των ουσιοεξαρτήσεων.
Το Σωματείο χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, για γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά. Επιπλέον, με σκοπό την επιμόρφωση και την παροχή πληροφοριών, διοργανώνονται διαλέξεις.
Το Σωματείο, είναι μη κερδοσκοπικό και ενισχύεται οικονομικά από τις ετήσιες συνδρομές των μελών του και από χορηγίες. Με χρηστή διαχείριση των πόρων και απόλυτη διαφάνεια θέλουμε όλοι να προσφέρουμε το καλύτερο.
Όλοι μπορούν να συμμετέχουν στο Σωματείο “Ναι στη Ζωή” και να έρθουν στην ομάδα των εθελοντών μας Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σωματείο παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.yestolife.org.cyή απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 99985100.