ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αποχωρεί ο Προμηθέας Μουττάλου από το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ΠΟΑΣΠ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του “AthlitikaPress”. Πρώτοι σας ενημερώσαμε για την επιθυμία των παραγόντων του Προμηθέα Μουττάλου για αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ΠΟΑΣΠ.

Σημερινή εξέλιξη, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, ο Προμηθέας αποχωρεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το πρωτάθλημα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Προμηθέας Μουττάλου:

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ της ποδοσφαιρικής μας ομάδας από το φετινό πρωτάθλημα της ομοσπονδίας ΠΟΑΣΠ με άμεση ισχύ αποφάσισε σε χθεσινή του συνεδρίαση το ΔΣ του σωματείου μας!
“Λυπούμαστε πολύ για την απόφαση μας αυτή αλλά η αντιμετώπιση ενός ιστορικού σωματίου από την ομοσπονδία τόσο στους τελευταίους δύο αγώνες μας όσο και κατά την διάρκεια όλης της περσινής χρονιάς δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή από το να αποχωρήσουμε διαμαρτυρόμενοι.
Όσοι παρακολούθησαν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τον συγκεκριμένο αγώνα θα θυμούνται για καιρό τα τέσσερα ακυρωθέντα γκολ αλλά και γενικά την μεροληπτική αντιμετώπιση της ομάδας μας από την διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα. Παρά τις διαμαρτυρίες μας, στον αγώνα που ακολουθεί ορίζεται απο την ομοσπονδία ο ίδιος διαιτητής (!) με περίπου τα ίδια αποτελέσματα.
Είναι με μεγάλη λύπη που αποχωρούμε γιατί ναι είμαστε, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι, ένα ιστορικό σωματείο που υπηρετεί το ποδόσφαιρο από τον καιρό της ίδρυσης του το 1989, έχει υπάρξει στυλοβάτης της ομοσπονδίας και του αγροτικού ποδοσφαίρου στην πόλη μας όλα αυτά τα χρόνια και όπου χρειάστηκε εκπροσώπησε την ομοσπονδία στα παγκύπρια πρωταθλήματα της ΣΤΟΚ.
Μας αδικεί κατάφορα η εξέλιξη αυτή αλλά δυστυχώς η αποχώρηση είναι η μοναδική επιλογή που μας απομένει για να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια μας.
Ευχόμαστε να είμαστε το τελευταίο σωματείο που υποχρεούται σε μια τέτοια απόφαση.
Ευχόμαστε επίσης καλή συνέχεια σε όλα τα σωματεία με τα οποία δεν έχουμε τίποτα να μας χωρίζει αλλά πολλά που μας ενώνουν”.
Τις απολογίες μας στους ποδοσφαιριστές μας αλλά είμαστε σίγουροι ότι αυτοί αντιλαμβάνονται την απόφαση μας αυτή γιατί έχουν νιώσει και οι ίδιοι την αδικία!
Ο Προμηθέας συνεχίζει με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και το τμήμα Μπάτμιντον και σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες δραστηριότητες.
Καλή συνέχεια και στο πρωτάθλημα τους.