Δεν τα κατάφερε ο Κorantina Homes Παφιακός- Ηττήθηκε εντός από την Ολυμπιάδα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το αποψινό παιχνίδι στην κλειστή αίθουσα Αφροδίτη ο Κorantina Homes Παφιακός αφού τόσο στο πρώτο σετ όσο και στο δεύτερο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Ολυμπιάδα χάνοντας με 22:25 και 15:25 αντίστοιχα από τη φιλοξενούμενη Ολυμπιάδα Νεάπολις.

Οι παίκτριες του Στέλιου Μασιά στο τρίτο σετ απέναντι στην δυο φορές πρωταθλήτρια Κύπρου Ολυμπιάδα και έχοντας την πλάτη στον τοίχο πήραν τα πάνω τους και με πάθος διεκδίκησαν το σετ κερδίζοντας το στο τέλος με ένα παθιασμένο πόντο από την Βραζιλιάνα Μίλκα.

Η ομάδα του Χριστόδουλου Σιαντρή δεν τα παράτησε και στο τέταρτο σετ μπήκα εκ νέου δυναμικά παίρνοντας από την αρχή τα ηνία του σετ. Τελικά παρά την φιλότιμη προσπάθεια οι παίκτριες της ομάδας μας δεν τα κατάφεραν χάνοντας με 20-25 στο τέταρτο σετ και 31 τον αγώνα.

Korantina Ηomes Παφιακός- Ολυμπιάδα Νεάπολης 1-3 (22-25, 15-25, 25-23, 20-25)

Korantina Ηomes Παφιακός (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Γιωργάλλα, Τολεντίνο, Μίλκα,Χριστοδούλου,Χατζηλαμπρή, Τοάτζι. – Λίμπερο 1: Δημητρίου – Λίμπερο 2: Τσαγγάρη. – Αλλαγές: Δημητρίου, Νικολάου.

Ολυμπιάδα Ν.(ΧΡ. ΣΙΑΝΤΡΗΣ): Προκοπίου, Μορόνου, Γκούντγουορθ, Πέτρου, Χαραλάμπους, Χέρβεϊ – Λίμπερο: Kούτα – Aλλαγές: Ψιλογένη