Πάφος FC: Όσα δήλωσε ο Ζέλικο Κόπιτς στην συνέντευξη τύπου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε την καριέρα του στο νησί μας ο καινούργιος προπονητής της Πάφος FC Ζέλικο Κόπιτς.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου:

Η αρχική του τοποθέτηση:

«Δεν παίξαμε καλά σήμερα και είχαμε αρκετά προβλήματα στην επίθεση, δεν βρήκαμε τον τρόπο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Πρέπει να γίνουμε πολύ πιο σωστοί τακτικά με πιο σωστές αντιδράσεις. Μπροστά μου έχω να κάνω πάρα πολύ δουλειά και καταλαβαίνω ότι δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά θα δώσω τα πάντα εδώ για να φέρω την επιτυχία και από αύριο και στο μέλλον ελπίζω να βελτιωθούμε και οι οπαδοί μας να είναι πιο ικανοποιημένοι. Η κατάσταση αυτή την στιγμή δεν είναι τόσο καλή, ειδικά στα θέματα ενέργειας και το πάθος των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε.»

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους στον προπονητή της Πάφου…

Για το μέλλον και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Σίγουρα ξέρω ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας και περίμενα μια αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές σήμερα, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν όπως το ανάμενα. Και στις τρεις προπονήσεις που έκανα με την ομάδα οι παίκτες έδειχναν καλά στοιχεία, δεν το είδα αυτό σήμερα. Ίσως ήταν φοβισμένοι και γι’ αυτό θα το μιλήσω μαζί τους για να βρούμε λύση στο πρόβλημα.

Αν η ποιότητα των ποδοσφαιριστών είναι τέτοια ώστε να παίζει η ομάδα σύμφωνα με τα δικά του θέλω: «Έχω κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες  και κάποιους άλλους που δεν βρίσκονται στο απαιτούμενο στάδιο ετοιμότητας σε φυσική κατάσταση. Βλέπω και στις προπονήσεις αλλά και στο παιχνίδι κάποιους παίκτες που ξεχωρίζουν με την ποιότητα τους, αλλά οι μονάδες από μόνες τους δεν μπορούν να κερδίσουν ένα παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση και πρέπει να κτίσουμε ένα δυνατό σύνολο καθώς μόνο έτσι θα βελτιωθούμε.

Για τις υψηλές προσδοκίες που είχαν όλοι για την Πάφο FC στο ξεκίνημα της σεζόν: «Έμαθα κάποιες πληροφορίες. Όσες ομάδες ανέλαβα μέχρι τώρα πάντα ήταν δύσκολα στην αρχή. Θα το πάμε βήμα-βήμα, δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια.»