ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ομάδα του Αγροτικού αποχωρεί από το Πρωτάθλημα- Ποιος ο λόγος;

Από: Μαρίνα Σταύρου

Έντονη δυσαρέσκεια για τις συνεχιζόμενες κακές, όπως υποστηρίζουν, διαιτησίες σε βάρος του Προμηθέα Μουτάλλου, εκφράζουν διοικητικοί παράγοντες του σωματείου.

Στον Μούταλλο θεωρούν ότι ο ορισμός του ίδιου διαιτητή, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, για τον οποίο μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα είχαν εκφραστεί έντονες διαμαρτυρίες για το παιχνίδι με την Αναγέννηση/Ελπίδα μόνο τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να είναι.

Χθες η ομάδα ηττήθηκε από τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη με σκορ 2-4 στην Κισσόνεργα αλλά όπως αναφέρουν άτομα προσκείμενα στον Προμηθέα υπήρξε άδικος καταλογισμός πέναλτι σε βάρος τους, ακύρωση γκολ ως οφσάιντ αλλά και γκολ που ήταν οφσάιντ τρία μέτρα και δεν σφυρίχτηκε.

Πλέον τα πράγματα, όπως αναφέρουν, οι ίδιες πηγές μιλώντας στο AthlitikaPress.com δεν μπορούν να μένουν ως έχουν και το ενδεχόμενο αποχώρησης της ομάδας από το Πρωτάθλημα φαντάζει ως η μόνη λύση για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να παίζουν με τις τύχες, τους κόπους αλλά και τις επενδύσεις των ανθρώπων του ιστορικού σωματείου του Αγροτικού ποδοσφαίρου της Πάφου.