Νίκησε με ανατροπή ο Ευαγόρας στο παιχνίδι με τον Προμηθέα (pcs)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αγωνιστική δράση είχαμε το απόγευμα της Κυριακής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Αγροτικού.

Συγκεκριμένα στο ουδέτερο γήπεδο της Κισσόνεργας, ο Προμηθέας Μουττάλου αντιμετώπισε τον Α.Σ Ευαγόρα Παλληκαρίδη Πάφου.

Α’ Ημίχρονο:

Ιδανικά ξεκίνησε ο αγώνας για τον τυπικά γηπεδούχο Προμηθέα, ο οποίος ευτύχησε να μπει νωρίς μπροστά στο σκορ.

Το προβάδισμα που πήρε η ομάδα του Μουττάλου, δεν κράτησε για πολύ καθώς ο Ευαγόρας ισοφάρισε λίγο αργότερα με το γκολ του Νεόφυτου Δημοσθένους.

Λίγο πριν την λήξη του α’ μέρους, ο Προμηθέας απέκτησε και πάλι «κεφάλι» στο σκορ, με τον Λουκαΐδη να χρίζεται σκόρερ. Το 2-1 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο:

Πολύ νωρίς στο β’ μέρος οι «φιλοξενούμενοι» κατάφεραν να φέρουν και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Αυτή την φορά ο Άρης Παναγιώτου ευστόχησε από την άσπρη βούλα, γράφοντας το 2-2.

Στην συνέχεια ο αγώνας απόκτησε μια άγρια ομορφιά, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες.

Στο 74ο λεπτό της συνάντησης ο Προμηθέας πετυχαίνει γκολ, όμως ο επόπτης υπόδειξε οφσάιντ. Στην αμέσως επόμενη φάση, η ομάδα του Ευαγόρα με  αντεπίθεση από τα δεξιά κατάφερε για πρώτη φορά στον αγώνα να πάρει προβάδισμα. Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Γλαύκου ύστερα από γύρισμα συμπαίκτη του βρήκε δίκτυα προ κενής εστίας.

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλει ποδοσφαιριστή του Προμηθέα Μουττάλου.

Στα τελευταία στάδια του αγώνα και ενώ όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, ο Γιαννάκης Σαμψών με μια εντυπωσιακή ενέργεια από αριστερά άδειασε τρεις ποδοσφαιριστές και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μεταξά, ο οποίος πλάσαρε σωστά διαμορφώνοντας το τελικό 2-4 υπέρ της ομάδας του Ευαγόρα.

Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα: