Έδειξαν ΨΥΧΗ οι Νέοι της Πάφος FC… Έφεραν «τούμπα» το παιχνίδι με τον Παραλίμνι!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Αντωνίου που πέτυχε δύο γκολ, η ομάδα Κ19 της Πάφος FC πήρε σπουδαίο διπλό κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Νέων Κ19 Α’ Κατηγορίας, η ομάδα του Φίλιππου Φιλίππου αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Παραλιμνίου.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους παίκτες της Πάφος FC καθώς μόλις στο 14ο λεπτό της συνάντησης βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η ομάδα της Πάφου όμως έβγαλε αρκετά γρήγορα αντίδραση με τον Κυριάκο Αντωνίου να χρίζεται σκόρερ μετά από εκτέλεση κόρνερ 30ο λεπτό και να φέρνει το ματς στα ίσα.

Έξι λεπτά αργότερα και πάλι ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίκτυα φέρνοντας «τούμπα» το παιχνίδι. Συγκεκριμένα μετά από φάουλ έκανε το 1-2 στο 36ο λεπτό.

Στο Β’ μέρος κυριάρχησε η δύναμη και τα σκληρά μαρκαρίσματα. Μάλιστα, στο 80’ ο Γιάννης Χαραλάμπους δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αφήσει με 10 την Πάφο FC.

Με ψυχή και πάθος το σύνολο του κ. Φιλίππου κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας μία σπουδαίας σημασίας νίκη.