Συγκίνησε το Πανελλήνιο νεαρό κοριτσάκι… Δείτε γιατί (vid)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Χιλιάδες άτομα έτρεξαν στον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης.

Την Κυριακή έγινε μια εντυπωσιακή γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού για τον 4ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης στην Νέα Σμύρνη – Ελλάδα στον οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 7000 δρομείς, μετέχοντας στα αγωνίσματα των 2.5, 5 και 10 χλμ.

Όλοι με κόκκινη φανέλα είχαν πλημμυρίσει την πλατεία και θύμιζε σε όλους τις χαμένες πατρίδες αλλά αναδείκνυε και το πάθος για ζωή.

Δρομείς κάθε ηλικίας, άνδρες και γυναίκες, πήραν μέρος στον αγώνα που είναι ο τρίτος μεγαλύτερος στην Αθήνα, μετά τον Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο.

Ακολούθησε μετά ο αγώνας των 2,5 χλμ. όπου τα παιδιά είχαν την τιμητική τους, ενώ ξεχωριστή συμμετοχή είχε και ένα μικρό κορίτσι, με κινητικά προβλήματα, το οποίο θα το χαρακτήριζε κανείς γενναίο.

Με αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα διένυσε όλα τα χιλιόμετρα αφήνοντας άφωνους όλους τους παρευρισκόμενους.

Ας γίνει λοιπόν παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά αυτό το κορίτσι για όλα εκείνα τα παιδιά που μάχονται και παλεύουν για τα όνειρα τους και που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους.

Όλοι να χειροκροτούν αυτά τα παιδιά και να τους δίνουν θάρρος να συνεχίσουν, γιατί όλα τα παιδιά έχουν τα ίδια δικαιώματα – όλοι έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται! Η διαφορετικότητα τους είναι αυτη που τους κάνει να ξεχωρίζουν …..

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/markos.tv/videos/2100253563358535/?t=2

Άντρη Πηλέα