Ιστορική νίκη για τον KORANTINA HOMES Παφιακό (video-pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο KORANTINA HOMES Παφιακός στο πρωτάθλημα Ά κατηγορίας Πετόσφαιρας Γυναικών επικρατώντας του ΘΟΙ Αυγόρου με 3-2 σετ. 

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθηκε απόψε στην κλειστή αίθουσα Αφροδίτη ο KORANTINA HOMES Παφιακός μπήκε δυναμικά στο ματς επικρατώντας με 25-19 στο πρώτο σετ. 

Στο δεύτερο σετ οι παίκτριες του Μασιά αν και προηγούνταν με 7-8 πόντους και ήθελαν 1-2 πόντους να τελειώσουν το σετ τα βρήκαν σκούρα απέναντι στις παίκτριες του ΘΟΙ και κατάφεραν τελικά να χάσουν με 27-29. 

Το τρίτο σετ κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με το πρώτο και με σχετική ευκολία το κέρδισε ο Παφιακός με 25-18. 

Στο 4ο σετ οι παίκτριες της ομάδας μας αν και ξεκίνησαν πίσω στο σκορ στα μισά του σετ ανέκαμψαν και το έφεραν στα μέτρα τους πλησιαζοντας στο 23-24 χάνοντας όμως 23-25. 

Στο τάι μπρέικ τα πράγματα πήγαιναν πόντο πόντο από την αρχή μέχρι τα μισά του σετ με το σκορ να βρίσκει μπροστά μια τον Παφιακό και μια το ΘΟΙ. Μετά το 8-7 ο Παφιακός με την Μίλκα και τη Χατζηλαμπρή ανέβασε στροφές και με συνεχόμενους πόντους επικράτησε τελικά με 15-10 σε ένα αγχωτικό φινάλε κάνοντας το 3-2 σετ. Καθοριστικό ήταν για την ομάδα μας το μονό μπλοκ της Γεωργαλλά στον 13ο πόντο του 5ου σετ καθώς και ο άσσος της Χατζηλαμπρή στο ματς ποιντ. 

Κορυφαία για τον Παφιακό ήταν η ακραία Βραζιλιάνα Μίλκα που ήταν ασταμάτητη, η νεαρή Χατζηλαμπρή  καθώς και η πασαδορος Τολεντίνο ενώ και οι άλλες παίκτριες δεν έμειναν πίσω σε απόδοση.

Σημαντική ήταν η συνδρομή των Χριστοδούλου, Χατζηλαμπρή, Γεωργαλλά, Τοάτσι, Τσαγγάρη και Νικολάου ενώ αρκετούς ποντους και βοήθεια έδωσε από το σερβις και η Δημητρίου.

Από το ΘΟΙ η παίκτρια που ξεχώρισε ήταν η Dessaa. 

Το παρόν του στο γήπεδο έδωσε και ο κόσμος του Παφιακού δείχνοντας ότι θα στηρίξει σε όλη τη χρόνια την προσπάθεια της ομάδας για είσοδο στα play-offs. 

AC09C758-041C-4FCD-AB35-0D73DDA00422