Αυτός είναι ο πόθος των Ρώσων για τον πάγκο της Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, η διοίκηση της Πάφος FC κοιτάζει προς το εξωτερικό για τον αντικαταστάτη του Στήβεν Πρέσλι για τον πάγκο της ομάδας.

Το όνομα που διέρρευσε και φαίνεται ότι είναι ο νούμερο ένα στόχος των Ρώσων ιδιοκτήτων της Πάφου είναι αυτό του Σλοβένου Matjaz Kek.

Πρόκειται για 57χρονο τεχνικό ο οποίος από την αγωνιστική περίοδο 2012-13 βρισκόταν μέχρι πρόσφατα στην Κροατική ομάδα της Ριέκα.

Με τους Κροάτες ο Κεκ έκανε πράγματα και θαύματα. Τα τελευταία έξι χρόνια η Ριέκα κατέκτησε ένα πρωτάθλημα την περίοδο 2016-17, πήρε τέσσερις φορές την δεύτερη θέση και μία φορά την τρίτη.

Στο παρελθόν ο Σλοβένος διετέλεσε προπονητής επίσης στις Ittihad, Maribor, ενώ κάθισε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της χώρας του σε 49 αγώνες από την περίοδο 2006 μέχρι 2011.

Όπως καταλαβαίνετε από το πλούσιο παλμαρέ του, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, ωστόσο οι διοικούντες της Πάφος FC βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις τόσο μαζί του, όσο και με άλλους προπονητές. Οριστικές εξελίξεις αναμένονται το αργότερο μέχρι αρχές της επόμενης εβδομάδας.